KOIRAT KOTONA:

 

HAZEBAD BLONDIES MINGO

Kasvattaja Anne Leppänen, Maakeski
Lonkat C/A, kyynärät 0/0, silmät terveet.
Synt. 28.7.2005

Näyttelystä mm. 3 x sert, RYP-3.
vWB, tyyppi 1 kantaja

Eläkkeellä.Tessa on sananmukaisesti Lentävä Hollantilainen, vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt. Kaunis mutta omituislaatuinen mielistelevä liimautuja :)

 

FI & EE & LV & S MVA, ESTV-13, LVV-14 (vahvistusta vaille C.I.B)
OHPED DAL NALLE PUH

Lonkat B/C, kyynärät 0/0.
Synt. 30.1.2009
CTP-CLEAR (vanhemmat CLEAR)
DM-CLEAR (N/N)

Luonnetesti +93, laukausvarma


Ruusu on virtaa täynnä, melkoinen koheltaja. Suuri ylpeyteni, niin luonne kuin ulkomuoto on melkein täydellinen. Tulee ihan kaikkien kanssa juttuun. 


GANDALF VOM LIBRIS HORT

Kasvattaja Karin Wolters, Unkari
B-B 0-0
Synt. 31.5.2012

CTP- ja kystinuria vapaa (vanhemmat CLEAR)
 

kilu001-normal.jpg

hein%C3%A4002-normal.jpg

Kilu on meneväistä sorttia, vilkas, iloinen ja kiltti, mitä nyt hampaillaan tehnyt tuhotöitä. Se on oikein uskomattoman näppärä hampaitten käytössään :) Aika näyttää mitä tästä karvapörröisestä pikkumiehestä kasvaa. Hauskan luonteensa takia ujuttanut itsensä aika pysyvästi tähän meidän laumaan...

 

NORDJW-13 OHPED DAL VIKKELÄ RUUSUNEN
A-B 0-0
Synt. 1.9.2012
vWB, tyyppi 1 kantaja
CDS N/N
Näyttelystä mm. SA, ROP-pentu

 

hein%C3%A4004-normal.jpg

lissu012-normal.jpg

Lissu vaan jäi. Pentuvaraajia Jujun pennuista ilmestyi seitsemän, kahdeksatta ei näkynyt eikä kuulunut ja kun joka kerta ihmetteli kun kävimme pentuja katsomassa tämän pennun vilkkautta ja rohkeutta, niin päätös oli sitten tämä. Äitini tosin tuumasi ettei taida teidän koiramäärä koskaan täyttyvän. Nooh, ehkä nyt mennään jo äärirajoilla ;) Jokatapauksessa Lissu on reipas, iloinen ja veikeä, itsepäinen ja rohkea stabytyttö, aika näyttää mitä muuta siitä tulee...

OHPED DAL X-MAS SWEET EVA
B-B 1-2
Synt. 4.12.2012
Näyttelystä EH

 

pennut011-normal.jpg

102.jpg

Mökö on Ellin ja Boscon vauva, joka vaan alusti asti oli sen oloinen että jääpi kotiin. Niinhän se jäi. Hauska ipana joka on todella itsepäinen ja ei tippaakaan miellyttämisen haluinen. Houkuttelu neitiin ei tehoa ja ehkä suurin syy miksi jäi kotiin, oli se että muistuttaa niin paljon isosiskoaan Viljaa :)

Mukiinmenevän näköinen, joten jospa jonkinlaisen näyttelytähtösen hänestä saisimme. Mökö sitten kävi kerran näyttelyssä, ei tullut hänestä näyttelykoiraa. Tyttö ei pitänyt alkuunkaan eikä turkin laittokaan mennyt ihan putkeen. EH :)

 

OHPED DAL PEKKA TÖPÖHÄNTÄ
Synt. 4.12.2012
Kastroitu 2015

 

pennut009-normal.jpg

Pekka on todellinen sydäntenmurskaaja, pennusta asti ollut niin veikeä ja vekkuli, tasan tarkkaan tietää myös olevansa special tapaus. Pekka- raukka syntyi töpöhäntänä ja muutenkin kun oli pentueen rääpäle, niin Jutta adoptoi pennun itselleen. Toimii sitten jatkossa Mökön seuralaisena ja meidän lemmikkinä. Luonne korvaa sata prosenttisesti puuttuvan hännän :) Pekka on kastroitu keväällä 2015.


GEISKE USCHA FAN´T MOLENAARS HIEM
Kasvattaja W. Mulder, Hollanti
C-C 0-0
Synt. 23.4.2013
vWB tyyppi 1 kantaja
CDS N/N

 

hein%C3%A4002-normal.jpg

susu001-normal.jpg

Susu on kiltti ja iloinen, ei pidä kaikista vieraista ja sen suhteen on varsin valikoiva :) Susu on erittäin kaunis narttu. Erityistuntomerkkinä voisi pitää alati heiluvaa häntää ja niin, osaa muuten mennä ruoka-aikaan hienoa kieppiä :D Vähemmän toivottava taito on sitten kiipeäminen, siinä on erittäin taitava...

 

HAZEBAD HILLOCK MUNGO

Kasvattaja Anne Leppänen, Maakeski
B-B 0-0
Synt. 9.3.2015
vWB tyyppi 1 kantaja
CDS N/N

 

105.jpg102.jpg


Teppo on minun ja Teemun ensimmäinen yhteinen koira.
Monen vuoden haave tämä stabypoika jota taisin Annelta odotella viitisen vuotta. 
Teppo ei todellakaan ole penaalin terävin kynä. Hassu ja hömppä, todella upea luonne tällä koiralla on vaikkei viisaus siinä niin asukaan. Vielä, ehtiihän sitä kun ikää tulee. 

 

 


TIIBETINSPANIELIT:


RAIGOMILLIN GEENA DAVIS
Kasvattaja Raija Hämäläinen, Turenki
Silmät terveet (viimeksi 27.12.11), polvet 0-1.
Synt. 13.4.2008
Näyttelystä EHMuru on ensimmäinen pikkukoiramme. Herttainen otus, jolla pentuna oli luonne kuin hirviöllä. Pieni ruskea "marsu" karkaili pitkin naapureita kunnes opittiin että ehkei olekaan niin irtipidettävää mallia tämä otus. Jutan koira. Ärhäkkä vieraileville tähdille, selkeästi vain oman porukan koira. Ihmisille avoin ja ystävällinen joka Murun kohdalla tarkoittaa asentoa rapsuta mahasta, thanks...


RAIGOMILLIN NALLE LUPPAKORVA
Kasvattaja Raija Hämäläinen, Turenki
Silmät terveet (viimeksi 13.4.15), polvet 0-0 (lopullinen lausunto 15.3.13)
Synt. 30.8.2009
Näyttelystä EH.

Murun perään tuli Ossi. Jutan koira. Mitä Ossista?? Aivan erilainen kuin Muru, pentuna kiltti kuin päivänsäde. Erityistaito: kiipeäminen, mitkään aidat eivät Ossia pitele, olen nimittäin aidan toisella puolella katsellut pää kenossa ylöspäin kun Ossi kiipesi kuin orava aitaa pitkin n. 1,80cm korkeuteen. Erityistuntomerkki: kieli, lepotilassa voi roikkua maata pitkin ;)

RAIGOMILLIN YÖN RAKKAUS
Kasvattaja Raija Hämäläinen, Turenki
Synt. 23.2.2012
2 x ROP-pentu, EHVauhdikas pikku-riiviö. Vahinkolapsi. Pitkä kieli. Jutan valitsema, kasvattama ja hoitama eli Jutan koira.

Tilli todettiin "vialliseksi" tapaturman johdosta jossa vasemman takajalan nivelsiteet ja jalkapöydän murtuma jouduttiin korjaamaan kirurgisesti sekä samalla leikkauksen yhteydessä poistettiin irti revennyt kannus.
Tilliltä on sittemmin pelastettu silmä ja murtumaa hoitaessa todettiin polvet huonoiksi (2/3) ja molemmat polvet operoitiin. Vasen joka oli murtuman vuoksi vääräasentoinen koska katkenneet nivelsiteet eivät päässeet korjautumaan operoitiin ensin lokakuussa ja oikea joulukuussa 2013. Että kyseessä on varsinainen rahasampo, tosin vaan menekki puolella :D

 

OHPED DAL CRASH BOOM BANG
Silmät terveet, polvet 0-0.
Synt. 28.8.2013
Näyttelystä EH.


009.jpg008.jpg
Tiikeri on luonnonlapsi, pentueensa ainut ja äitinsä lellimä. Joskus (tai usein) aika itsepäinen mutta herttainen otus.