Oltiin sitten Tilli-Jutankoira-tipsun kanssa pentunäyttelyissä.

Ensimmäinen kerta oli Turussa 15.9 Pimu siskon kanssa, tuloksena oli BABY luokan 1. sija ja KP, Pimu oli 2. sijalla. Isompi tyttöpentu voitti ja Tilli oli siis toinen. 
Pää-asiahan tässä on se, että nyt toimin tyttären kuskina ja huoltojoukkona. Jutta hoitaa itse koiran esittämisen ja hyvin hoitaakin! Olen kyllä niin ylpeä reippaasta 10v tyttärestäni, en olisi IKINÄ mennyt itse kehään tuon ikäisenä...


Tilli pöydällä, tuomarina toimi Eeva Resko.


Tilli ja Jutta

Ja tekihän tämä supertyttöni yhden toisenkin aluevaltauksen meidän veteraanin kanssa ja esitti Panskun Tampereen ryhmänäyttelyssä 1.9.


Pandora ja Jutta

Tampereella oltiin sitten kahdessa pentunäyttelyssä peräkanaa viikonloppuna, 29.-30.9. Kumpanakin päivänä tuomarina toimi Harto Stockmari. Esittäjänä toimi Jutta, ilman muuta.

Lisäksi Tampereen näyttelyissä kumpanakin päivänä oli myös stabyhoun kasvattimme Tessan keväisestä pentueesta Ohped Dal Sähäkkä Suffeli "Peppi". Vaikkakin Peppi parka meinasi vallan jäädä näyttelystä kun ilmoittautumisia vastaan ottaneessa firmassa oli tapahtunut pikkuisia mokia...

Lauantaina oltiin jo liiankin aikaisin paikalla, päivä muodostui kyllä pitkäksi kun odoteltiin ja odoteltiin... Meidän kehät olivat melkein vierekkäin ja aika kului loistavasti Peppin perheen seurassa mutta kyllä se seisoskelu aika turhauttavaa on jokatapauksessa. 
Ensin kehään kuitenkin ehti Tilli ja mukana oli myös Turussa ollut silloin vanhempi narttu, niin tietenkin se oli nytkin vanhempi mutta Tillikin kilpaili jo varsinaisessa pentuluokassa. 

Niinhän siinä kävi että Jutta ja Tilli sijoitettiin palkintopallille yksi ja Tilli sai KP:n ja oli ROP-pentu. Täytyy sanoa etten ole varmaan koskaan jännittänyt niin paljoa näyttelyissä kun silloin lauantaina... 

Sitten jännättiin Peppin vuoroa, Peppi oli ainoa narttupentu, juuri 5 kk täyttänyt ja urospentuja oli yksi. Kumpikin sai KP:n ja Peppi voitti!! Hienoa!
Tämän jälkeen alkoikin se ryhmäkehiin vartoominen, kehät olivat reilusti myöhässä ja taisi ryhmäkehäkin alkaa ainakin tunnin myöhässä. Mutta, mitäpä siitä, hyvässä seurassa kun oltiin.
Lopulta ryhmäkehästä sijoituksen RYP-3 nappasi Peppi! Tilliä tuomari kyllä katsoi pitkään, mutta ei sitten päässyt jatkoon.

Lauantaina kiirehdimme sitten Jujun pentuja katsomaan ja siinähän sitten kävi niin hienosti, että Tilli lukitsi itsensä meidän autoon... Eihän siinä sitten auttanut kun lähteä hakemaan Urjalasta auton avaimia Hannelen autolla. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin eli ovet saatiin auki ja päästiin kotiin. No, melkoisesti aikataulusta myöhässä, että kahdelta yöllä mentiin nukkumaan. Kait oli itsekin väsynyt eikä ajatellut näyttelyn jälkeen kovin tarkkaan kun tollasen mokan onnistuin tekemään, yleensä en koskaan jätä avaimia virtalukkoon ja luulen etten enää tee sitä IKINÄ! Oikeesti juttu enää naurattaa, eikä kauheesti suututtanut lauantainakaan...

Sunnuntaina sitten oli uusi näyttely, samassa paikassa. Aamulla oli satanut taas vaihteeksi lisää ja kehät olivat melkolailla pelkkää kuralillua. Monet koirathan ei kuralillusta tykkää eikä lätäköistä, vaan se nyt ei meidän Tillin kohdalla päde. Neiti on tottunut kaikenlaiseen säähän, eikä nyt muutenkaan tunnu pelkäävän/aristavan mitään joten kuralillussa mentiin ja tulos sama kun lauantaina.

Peppikin uusi ROP-pentu saavutuksensa ja niinpä taas jäätiin odottelemaan loppukehiä.

Peppi ja perheensä Aava tyttö osallistuivat lapsi-ja koirakilpailuun, jonka hienosti voittivat. Oli kyllä niin reipas koira ja esittäjä, että ei kyllä voinut tämä pari kuin voittaa!!

Sunnuntaina sentään loppukehät alkoivat ajoissa ja taidettiin jo neljän kieppeissä olla menossa poispäin näyttelystä.

Peppi oli taas RYP-3 ja Tilli vaan kiersi kehää :D

Kiitokset mukavasta viikoloppu seurasta Kähärän perheelle!

Kuvia laittelen kunhan ehdin hiukan niitä pienennellä.