Nyt se sitten osui meidänkin huusholliin... Eli se mitä joka vuosi sitkeästi ajamme yrittämään ;)

Pandora on nyt VOITTAJA 2008! Kovatasoisessa seurassa uskomaton suoritus, mutta jokuhan on aina paras. Tällä erää se oli Pansku ja kun olen kamalan huono ryhmäkehä-ihminen, niin onneksi uros voitti :)

2148965.jpg

Kuvassa vas. Pandora ja oikealla ROP uros Hollannista, Fabius Parcae (loppu pitää kopioida jostain ettei mene ihan metsään...). Ehkä en koskaan pese kättäni nyt sen jälkeen kun olen kätellyt Euroopan parasta landseerkasvattajaa :) Ties vaikka se toisi onnea!

Kiitos Suvi kuvasta, sekä Pandoran kahden viikon loman hoidosta sekä pesusta :)
Kiitos myös kaikille jotka kävivät "taputtamassa" selkään ja myös niille jotka laittoivat viestiä ja onnittelivat.

Pandora on ollut tasaisen hyvä näyttelykoira, ehkei ihan kaikkien makuun mutta onneksi suurin osa tuomareista on siihen tykästynyt. Itse myös pidän sen käyttäytymisestä, vaikka ikää tuleekin lisää, niin sen käyttäytyminen on aina hieman arvoitus. Saattaapi vaikka ihan huvin vuoksi ja urheilun kannalta vaikka hyppiä tasajalkaa ja kiivetä syliin kesken kaiken ;) No, se on sellainen rouva aina-pilke-silmäkulmassa-koira...

Koko koiraahan ei olisi minulla ilman Ritvaa ja Terhiä Sveitsistä, joten kiitos teillekin! Eikös kaikki voittajat pidä aina kiitos puheen ;) Kiitos myös kotijoukoille, jotka vuosi vuoden jälkeen jaksavat minun harrastustani.

Meidän muitten tulokset:

Sepe AVO ERI-3
Kultu NUO ERI-1 (O.D Kultu Kimallus)

Masa JUN EH-4 (O.D Öinen Yritys)
Pipsa NUO EH-3 (O.D Norppa-Neito)

Ja kunhan kerkiän, laittelen muutakin päivitystä, kiirusta pitää...

Ai, niin... PS. Pandora on astutettu Xandor v. Heidenbergillä ;)