FI MVA, V-08, PMVJV-05 ULRIKA-PANDORA MAS DU SOLEIL
kasvattaja Iris Rüesch, Sveitsi

Lonkat C/D, kyynärät 0/0, silmät terveet.
Synt. 3.7.2004-1.3.2014 (mahalaukunkiertymä)
CTP-CLEAR
Luonnetesti +99, laukauskokematon

Pansku on yksi niitä elämäni koiria, se on luonteeltaan osoittautunut kieroimmaksi ja huumorintajuisemmaksi kaikista koiristani. Lempeä äiti kaikille talon pennuille, koosta riippumatta.
Panskun elämä päättyi aivan liian aikaisin mahalaukunkiertymään. Olen jotenkin edelleen yli vuosi tapahtuman jälkeen todella katkera. Panskulla kun ei ollut mitään vaivaa, ikänsä ollut terve ja edelleen metsässä jaksoi juosta yhtä lujaa ja yhtä paljon kuin muutkin.

Jälkeen jäi suuri suru ja suuren suuri aukko, jota ei kukaan voi täyttää...

 

FI MVA, ESTJV-09 OHPED DAL JOHNNY CASH
Lonkat C/D, kyynärät 0/0.
Synt. 11.1.2008-17.7.2014 (mahalaukunkiertymä)
Putte on iso ja laiska. Vaan jos ruuasta on kyse, koirasta kehkeytyy melkoinen ikiliikkuja. Vaatteet kuolaa ja ravistelee melkoisia räkäklonttejä ympäriinsä. Mutta, siitä huolimatta niin rakas lurppasilmä. Putte on kastroitu keväällä 2013.

Voi Puttea, voiko sama kohtalo samana vuonna osua kahdelle koiralle. Voi. Meidän suuri nallekarhu on poissa. Ikävä on suuri.

 

BOSCO VOM LIBRIS HORT
Kasvattaja Karin Wolters, Unkari
A-A 1-1
Synt. 25.2.2011-7.4.2016 (Megacolon)
CTP-ja kystinuria vapaa (vanhemmat CLEAR)

Näyttelystä mm. 2x sert, ROP bosco003-normal.jpg

Bosco muutti meille 5kk ikäisenä. Sopeutui sillä sekunnilla kun tuli, niin laumaan kuin meihin ihmisiinkin. Jokainen Boscon tunteva tietää, että se nuolee kaikki ja kaiken, rakastaa ihan kaikkia ihmisiä. Osaa muuten haukkua tosi kimeästi (jos tämä jotenkin sen "ansiolistaan" laskettaisiin...). Toivottavasti tuleva jalostusurokseni, raamia, luustoa, kauneutta (myös sisäistä) ja väriä ainakin löytyy...

Jää hyvästi rakas Bosco :( Yksi elämäni kauheimmista päivistä... Luulimme Boscolla olevan eturauhasvaivoja, mutta kun ei vastannut saamaansa hoitoon ja olo vain pikkuhiljaa huononi vaikka sen olisi pitänyt alkaa kohentumaan, niin matka Tampereelle tutkimuksiin olikin Boscon viimeinen.

Lepää rauhassa, kivutta. Teitä hienoja on siellä monta <3