Tähän on tarkoitus tulla pentujen kuvia. Mutta, vaan on ollut niin kiiru, et en oo ehtinyt siirtää niitä kamerasta. Kaksi ipanaa, Lemmikkieläin, nyk. Nita ja Pylkkänen, nyk. Gabriel ovat muuttaneen uusiin koteihinsa ja tulevana sunnuntaina on Mikäpä Tässä, nyk. Inka vuoro tehdä melkein pisin kotimatka.

Aika on suhteellista, toisaalta, juurihan ipanat syntyi mutta toisaalta siitä tuntuu jo olevan melkein ikuisuus :D Ja varmaan jokaisen pentua odottavan mielestä on vähintään se ikuisuus :D

Molemmat jo lähteneet pennut ovat kotiutuneet uusien omistajien mukaan hyvin ja Gabrielin kohdalla vanhempi Kasperi-herra otti tulokkaan oikein avosylin vastaan. Jota tietenkin me kaikki hieman jännitimme :D

Nyt onkin ollut tosi kiva tilanne, että kaikki pennut pääsevät koteihin jossa on jo koira ennestään, minusta se vaan on niin mukava asia kun valmiina pentua on odottamassa toinen tai useampikin koiruus.

Itselläni odottaa vaatimaton 9pv työputki, joten siihen olen koittanut ladata akkuja, mut kaippa se siitä kun alkuun pääsee. Tämä on kuitenkin jo kolmas hiihtoloma kun tämän urakan työstän, että tuttuahan tämä jo onkin.