Tupsahti meillekin pari kutsua tänä keväänä juhliin :)
Eilen oli ensimmäiset, miniäkokelas valmistautui kokiksi (eli osaa tehdä mulle ruokaa) ja tänään ystäväni tytär juhlii lähihoitajan tutkintoa! Upeaa, mahtavaa :)

Tosin meikäläiselle nää juhlat on välillä yhtä tuskaa, kun vaatekaapissa ei juuri oo mitään juhla-asusteita ja muutenkin voi suusta tipahdella sammakoita ;) Eilinen minäkokelaan äidin tapaaminen (KAI) sujui ilman suurempia sammakoita...

Tänään olikin sitten Ruusun rokotus ja Puten passittaminen :) ei Puttee minkään passitettu, mutta kun se lähtee reissuun morsiammen kanssa, niin pitää matkaan pakata passi ja hmm... hammasharja?? Hiusharja?? No, Puten tämän hetkinen ulkomuoto ei tarvinne juuri harjaa... ;) Huomenna on suihkupäivä.
Tänään suihkupäivä on Biikulla, joka ei myöskään juuri kohta harjaa tarvinne mutta Mänttä on sunnuntaina ja sinne ollaan menossa.

Ensi viikolla en ole tavoitettavissa, paitsi tekstareilla. Lähden matkoille ja olen sitten parhaiten vasta viikon päästä maanantaina 8.6. tavoitettavissa. Eli en siten vastaa meileihin tms. Koirat menee muutamaa kotiinjäävää lukuunottamatta hoitoon, joten saa nähdä sitten viitsinkö hakee niitä takaisin kotia Kieli ulkona

Tässä valmistujille kukat:

1243597229_img-d41d8cd98f00b204e9800998e