Viikonloppu menikin sitten ihan melkein töitten merkeissä :) Työ voi olla harrastuskin ;) Ensin viikko töissä, sitten molempina päivinä näyttelyssä ja taas heti töihin jo kun näyttelystä kotiin pääsee...

Lauantaina olimme Vantaalla, Ruusu ROP-pentu ja Putte ERI-2, PU-3 ja vara-serti.
Sunnuntaina Tampereella ja tulos sama :)

Tosin sunnuntaina Ruusu ontui toista etujalkaa, vaikka kävelimme kohtuu pitkän matkan parkkikselta näyttelypaikalle, en huomannut sen ontuvan enkä ennen kehääkään ja sitten kehässä kinkkas ihan kunnolla. Ihme juttu. Tuomari tosin vakuuttui Ruusun muusta olemuksesta ja sanoi että antaa hienolle pennulle ontumisen anteeksi. En tiedä sitten kun painatti lauantai iltana niin pirukseen Peppin kanssa tuolla metsässä, et olisko sitten jotenkin satuttanut. Nyt siis pidämme lepoa ja toivomme ettei ole syytä panikointiin...................... Kääk.................
Kumpanakin päivänä, vaikka lauantain tuomari taisi olla romanialainen ja sunnuntain suomalainen, niin Ruusun arvostelu oli molemmilla yllättävän samanlainen.
Eikä Putte-Sankarinkaan arvosteluissa vikaa ollut, se vaan on kait kokoo liian suuri sitten loppujen lopuksi vaikka itse olen aina tahtonut sellaisen kunnon kokoisen uroksen. Nooh, silmät ja huulipielet Puten huonoin puoli on, mutta mehän voidaan sitten matkata Viroon korjauttaan ne kuten yhden kanssakilpailijan hampaat ;) tämä on tietenkin vitsi ;)

Nyt alkoikin pieni näyttelytauko, kyllä sitä jo ollaan odotettukin ja pikkuhiljaa näyttelyt siirtyvät sisällekin. Taisi olla meidän osalta viimeinen ulkonäyttely eilen.

Muuten elämme nyt sitten odottavan aikaa, ja mitä me nyt ootamma?? JUOKSUJA.... ;)

Ai, niin... Ja mikä on Peppi?? Nooh... Kerron sitten toisella kertaa...