... töissä possulassa. Josko ei niin montaa pääsiäismunaa tullut syötyä mutta sitäkin enemmän eri värisiä possuja, osa kirjaviakin kuten hienot pääsiäismunat  :). Oli vaan niin kivaa ja mukava työkaveri, etten muista koska olis töissä viimeksi niin hauskaa ollut!!

Nyt on aikaa sitten valmistautua landseerien erikoisnäyttelyyn, joka on sunnuntaina 11.4.

Aikamoinen on tuo pesu-urakka näillä säillä, mutta alkaa näyttää aika hyvältä.Putte ja Mimi pudottaa ihan tuppoina karvaa, vaan  Ruusu on vielä aika hienossa turkissa. Harjauskin on vielä kesken kaikilta kolmelta lähtijältä, mutta kyllähän se pikkuhiljaa ja ei kait se tuomari muutamaa takkua n. 5 minuutin aikana löydä, hih! Ruusu on jo määrätty sisäkaranteeniin ja Puten pesu on tiedossa huomenna, Mimin uusinta pe ja sen jälkeen käydään vaan pika-asioilla ulkona. Mimille olen saanut järjestettyä esittäjän, mutta vähän on auki vielä, miten saan kolme koiraa sinne kehänlaidalle... Joten, jos joku haluaa auttaa naista mäessä, niin ottakaa yhteyttä :)

Muitakin näyttelysuunnitelmia niukasti on, kuten myös uusia pentusuunnitelmia! Näin se vaan sitten paistaa pikkuhiljaa risukasaankin aurinko ja aletaan heräilemään meidänkin mäellä...

Viime kuun tapahtumista vielä hiukan. Lumi alias O.D Talvituristi vaihtoi sitten kansalaisuutta ja muutti Sveitsiläis-Suomalaiseen perheeseen Sveitsiin. Uskomatonta tolloilua olikin sitten Sveitsin päästä, lennon varmistumista saatiin odottaa viimetippaan ja vajaa vuorokausi ennen suunniteltua lentoa pitikin kopioida kaikki mahdolliset asiakirjat jotka lähetin Suomen pään Finnairille ja he faksasivat Sveitsiin. Varmistus tuli reilut 12 tuntia ennen lento!! Uskomatonta!!

18.3 ajettiin Jutan kanssa vielä työpäivän päätteeksi melkoisessa lumimyräkässä Helsinki-Vantaan kentälle tekemään kaikki paperit valmiiksi, mittaamaan boxin sopivuutta ja tekemään sen turvatarkastus, jotka kaikki onneksi sujui kuten pitääkin (tunti sielläkin vierähti). Jätettiin boxi odottamaan aamua, ajeltiin Samille Upinniemeen nukkumaan muutama tunti ja kuudeksi kentälle takaisin viemään Lumi. Sinne pentu sitten jäi ja me lähdimme ajamaan Urjalaa kohti, poikettiin aamupalalla ja vähän jo jännitti vatsan pohjassa miten kaikki sujuu nihkeän Sveitsin päässä. Lento oli sikäläistä aikaa 9.45 perillä, olimme silloin jo kotona. Puhelin kädessä suunnilleen odotin tietoa miten asiat siellä päin sujuu. Onneksi sain pikaisen puhelun, että paperit oli ok ja pentu uudella omistajallaan!! HUH!! Perheen vanhempi lansu-tyttö on ottanut tulokkaan hyvin vastaan ja Lumi on osoittanut olevansa aikamoinen jokapaikanhöylä-tärpästikkeli .

Kaikki Britan pennut on voineet oikein hyvin uusissa kodeissaan sekä ovat todella reippaita ja energisiä lapsosia. Vielä kaupanpäälle pennut ovat menneet aktiivisille yhteydenpitäjille, mikä on aivan mahtavaa näin kasvattajan näkölkulmasta! Kiitos siitä Inkan, Kaapon, Lissun, Nitan ja Lumin omistajille, olette ihania !

Yksi mysteeri meidän mäellä ratkeaa kuun loppupuolella, joten jätän teidät jännitykseen... Kevätterveiset kaikille aktiivisille lukijoilleni ja tavataan tapahtumissa!!