Eilen ajelin töitten jälkeen Lietoon hakemaan Iran pentuja. Mukaan tulikin neljä ja neljä jäi odottamaan hakijoitaan sinne. Kalle, Pirkko ja Enska jää kaikki Turun seudulle kuten Sipi, joka jää äitinsä hoteisiin Marin luokse. Mukaan lähti Kiki, Mimi, Tane ja Lulu.

Eläinlääkäri kävi pennut eilen tarkastamassa ja kaikki olivat ok, olivat jopa saaneet kehuja :) Tässä tapauksessa se tietysti tuntuu mukavalta kun eläinlääkäri itse kasvattaa myös koiria, joten osaa katsoakin niitä hiukan eri silmällä.

Tänään ollaan sitten tutustuttu puolin ja toisin, pennut on vähän ollut ihmeissään paikanvaihdoksesta, mutta ainakin sapuskaa tuntuu uppoavan ihan normaalisti, joten ei siis mitään hätää ainakaan ole. Ruusu on tietysti NIIIIIIIIIN iloinen kavereista, nytkin posottavat unta kaaliin tuolla ulkona kaikki yhtenä "mattona".

Kissapojat Vertti ja Frank on leikattu, eli josko varsinkin Vertin keväthuumaus hiukan tasoittuu nyt :)
Ruusu sai samalla ensimmäisen rokotuksensa ja toista odotellessa...

Lisäksi ilmoittauduin Tessan ja Jutan kanssa stabyhounkerhon kevätpäiville helatorstaina. On oikein mielenkiintoista ohjelmaa ja loppuhuipennuksena Club Show, jonne täytynee Tessalle varata handleri ;)

Huomenna tuleekin Jytyn sisko Iita meille yökylään, kiva nähdä tunnistaako sisarukset toisensa ;)