Kerrottakoon ihan ensiksi Tessasta. Sillä alkoi vihdoin ne kauan odotetut juoksut. Ja nyt ne jo menikin.
Astutusta yritettiin moneen otteeseen Codan kanssa, mutta varsinaista onnistumisen iloa emme kokeneet (ainakaan omistajat). Yhden kerran astuminen tapahtui, mutta koirat olivat kiinni vain n. 2 minuuttia, joten jos nyt todellinen onnenkantamoinen olisi tapahtunut niin sekin riittää. Eli en kyllä mitenkään odota stabyhoun pentuja Tessalle tällä tiedolla, katsellaan viitisen viikkoa ja arvaillaan tilannetta uudelleen.

Katsotaan sitten uudestaan seuraavista juoksuista. Jujun kuvausaikaa pitäisi ruveta tosissaan miettimään, se on edelleen toimittamatta, mutta eiköhän se nyt pidä kohtapuoliin hoitaa. Arvioitu astutusajankohta olisi touko-heinäkuu, miten sitten juoksuaika tulee.


Codan ja Tessan iloa :)


Virallisempi yhteiskuva :)

Yritämme varmaan samaa yhdistelmää syksyllä uudelleen. Coda on varmasti maailman mukavimman luonteisimpia stabyja, aivan ihana. Lisäksi tykkäsin koiran rakenteesta ja liikkumisen sujuvuudesta erittäin paljon. Kiitos vielä Codan perheelle kaikesta avusta sekä vaivasta jonka tälläinen astutusshow vaatii.

Sitten lansumaailman puolelle. Pennut tänään 7 viikkoisia, ja juuri hetki sitten luovutin ensimmäisen sijoitukseen menneen Nitan maailmalle. Huh, oikeastaan ensimmäisestä on aina helpoin luopua, mutta viimeistä viedessä tulee aina se haikea tunne, että tässäkö se nyt olikin... No, toivotaan että jos ei stabypentuja, niin sitten lansulapsia saataisiin kevään mittaan... Suunnitelmia kuitenkin on, mutta ennenkuin astutus on onnistunut, niin mistään ei ole varmuutta...

Pennuista tulee ihan oikeat poseerauskuvat tänne, hmmm... jossain vaiheessa...