Otto (O.D Jet-Set Jambore) kävi kuvissa tänään, kaikki tuntuisi olevan reilassa. Lonkat arviolta A tai B, kyynärät 0.

Käytiin porukalla vähän shoppailemassa IdeaParkissa kun Otto oli venyteltävänä ja siellä oltais viihdytty kauemminkin, jouduin vielä kuskiksikin vieraalla autolla, mutta jotenkuten siittä suoriuduttiin ;)

Wilma (O.D Jet-Set Janice) etsii uutta kotia, neiti on palautunut perheen lapsen allergian vuoksi ja vaikuttaa erittäin reippaalta typykältä. Eikä ole hullumman näköinen näyttelyitäkään ajatellen, kunhan kroppa vielä kasvaa ja tulee massaa... Pallo- ja keppihullulta se vaikuttaa aika vahvasti ;) Hiukan osoittaa kiinnostusta myös vahtitehtäviin, ainakin tehokkaasti tulijoista ilmoittaa vaikka sitten iloisesti vastaan ottaakin. Kuva tulee kun saadaan valoisaan aikaan otettua.

Järkytyksen minulle aiheutti alkuviikosta Roni poika, (Pessintassun Henrik). Sain yöllä puhelun että pentu on eläinlääkärissä, tajuton ja sen selviäminen on erittäin epävarmaa. Loppuyö meni siihen kun mietin että kuoleeko se, mutta onneksi sain heti aamulla hyviä uutisia että pentu selviää. Ronilla oli XYLITOL-myrkytys, hyvät ihmiset, olkaa varovaisia purukumin yms kanssa ettette jätä mihinkään koiran saataville (Ronin tapauksessa purukumin saaminen oli aika erikoinen sattuma)! Se on koiralle totista myrkkyä!!

Onneksi selvittiin säikähdyksellä, varsinkin Ronin omistajan sitkeys viedä koira eläinlääkäriin yöllä todennäköisesti pelasti sen hengen!!