Vaikka onkin 13. ja perjantai, niin meillä on pennuilla tänään pikku-synttärit :) Kauheasti ne kasvavat, ovat kyllä melkoisia palleroita. Pienin tulee varmalla tahdilla perässä, ja onkin kasvanut paljon. Pansku jo mielellään viettää aikaa täällä meidän kanssa ja käy vaan välillä ovelta kurkkaamassa jos joku vaaveista protestoi kovin kova-äänisesti.

Eivät muuten ole mitään ihan helppoja kuvata enää, ovat alkaneet liikkua jaloillaan aika vikkelään ja häipyvät sitten kameran linssistä jo ainakin puolet jos ei kokonaan... Osalla jo silmät auenneet, muttei vielä ihan kaikilla. Muutamalla aikaisella oli silmät auki jo toissapäivänä.


Valkopää poitsu


Poitsu 2


Poitsu 3


Tytsy 1


Tytsy 2


Tytsy 3


Ruusu

Mitäpäs muuta meidän mäelle... Nooh, juoksuja, juoksuja... Samperin Tessa vetää jotain hyperkiimaa, ollut kohta kuukauden ja VUOTAA vieläkin... Britan juoksu mielestäni kyllä loppu. Sepe poikkesi vähän muualla naisissa menneenä viikonloppuna, mutta siltikin jaksaa vouhkata täällä samaan tahtiin (joku tyhmä kun ajatteli et se sit vähän rauhottus...)

Eeva ja Maria sekä trimmauskonevekotin poikkesi kylässä keskiviikkona ja Eeva teki selvän Lakun turkista... Otettiin vähän kuviakin, mutta laittelen sitten niitä tänne kun kerkiin... Putestakin lähti häntää ja persvilloja...