Teimme pikavisiitin Ruotsiin Raigomillin kennelin Raijan kanssa ja oli meillä hauskaa, nukkuminen jäi vähiin mutta kerkeehän sitä joskus sitten nukkua... Vaikka vapaapäivinä :)

Tästä reissusta jäi kyllä hauskoja juttuja jatkoonkin naurettavaksi kuten yksi aivastus-inside juttu, joka sai keskiviikkonakin vielä veden valumaan silmistä kun kävin kummityttöni Juulian synttäreillä pikaisesti Raijan luona.

Tuliaisina Raija toi mukanaan Larix Beat It nimisen pikku (apua, se painoi kyllä ihan hirveesti) landseerlapsen joka laivalla sitten ristittiin Aapoksi. Uskomatonta mutta totta, ei jäänyt yhtään hinkua saada itelle uutta lansulasta. Olen siis edistynyt :)

Raijalle kiitokset reissuseurasta ja kaikesta muusta oheistoiminnasta, onneksi kielikin on parantunut kun poltin sen varsin lahjakkaasti McDonaldsin kahvissa, murr...

Muutama kuva vaavelista:


Aapo, 11vk


Aapon mielenkiintoinen tyyli nukkua :)

Muutama kuva Lakun veljestä, äidistä ja on sinne yksi omituinen otuskin joukkoon eksynyt :)


Allan ja sen pikkiriikkinen naama ;)


Karisma äiti (Lakunkin äiti, sekä Aapon)


Sitten pakollinen wääränrotuinen ;)

Marinan koirat olivat aivan ihania ja ihmisrakkaita landseereja kuten rodun kuuluukin olla... Pienistä kielivaikeuksista huolimatta saatiin paljon juteltua Suomen ja Ruotsin landseereista, kasvatuksesta ja koirista.