Kävi sitten monen sattuman ja summan takia, että kaunis sijoitusnarttuni Kultu palasi Tervakosken erikoisnäyttelystä takaisin meille.

Viikko on sujunut mukavasti, ruokahalua neidillä ei juuri ole ollut, mutta tietysti muutos on jonkunmoinen. Hengaavat nyt Puten kanssa kaksistaan ja Brita sai kaksi sulhaskandidaattia, nimittäin Lakun ja Sepen. Yllättävän hyvin on mennyt siihen nähden, että Kultu ei kauheammin pidä toisista nartuista mutta Panskun kanssa ovat tulleet juttuun. Tietysti vielä, kun joutuu altavastaajana tilanteisiin kun on laumassa vieras. Helpottaa kuitenkin paljon minun elämää kun ei tarvitse miettiä koirien kanssa touhutessa, että onko joku ovi kiinni ja missä tämä herttainen äiti-tytär pari milloinkin on.


Kultu erkkarissa 29.8. Kultu jää tänne meille asumaan.

Myös Ruusun sisko O.D Notkea Nasu eli Nelli vaihtoi maanantaina kotia, neiti muutti vähintään (tai kuulemma vilkkaamman) Neron kaveriksi Karkkilaan ja viikko on sujunut mallikkaasti... Ainakin lähtee kummastakin virtaa...


Nelli on sijoituskoira.

Muita uutisia on tietysti se, että Tessan juoksu oli ja meni eli pentuja ei nyt ole tiedossa. Kiima jostain syystä kesti vain viikon, vähän reilu ja nyt sitten oottelemme, että alkaako tavallaan uudestaan vai oliko se sitten siinä. Olen tuskastellut Tessan kanssa, sillä on ollut erittäin pitkät ja sinällään oudot kiimat, mutta kun oikein muistelen, niin mielestäni sillä oli ns. eka juoksu kanssa sellainen että loppui kesken ja alkoi sitten myöhemmin uudestaan. Toivotaan että saamme sen vielä tänä vuonna astutettua... ETTÄ OTTAA PÄÄHÄN!! Todella harmillinen taka-isku!

Huomenna suuntaamme Vantaalle ja sunnuntaina Tampereelle näyttelyyn Puten ja Ruusun kanssa.