on aikaa kulunut sitten viime päivityksen.
Meidän perheessä tapahtui niitä asioita joita ei koskaan toivoisi tapahtuvan, mutta joihin on pakko asennoitua siten, että se kuuluu elämän normaaliin kiertokulkuun. Valitettavasti. Aika on ollut hiukan kortilla ja maanantaina pitäisi taas töitä mennä kokeilemaan. Jos enää mitään osaakaan ;)

Pennut on tietenkin viimeisen kahden viikon aikana kasvaneet hirmuisasti, isot kaksoset on viittä vaille valmiita muuttamiin omiin koteihinsa ja pikku kaksoset ovat täällä vielä toistaiseksi. Chiron pennut ne mennä huristelee jo kolmiviikkoisen vauhdilla :) Bokserikaksoset alkaa olla jo aika riiviöitä ja jestas että ne menee lujaa, tulee ihan Tessan ipanat mieleen ja siitä tulee mieleen, että noin kahden viikon päästä vihdoin syntyy se kauan jo odotettu toinen stabypentue!

Viime lauantaina Britan lapsi Kaapo kävi näytillä. Joo, iso se ainakin oli ja paksu jalkanen, kallon paksuudesta en tiedä mutta levee se oli ja aivan ihana luonne :) joten muutama kuva äidistä ja pojasta :)

Eeva ja Johanna (ykköskaksosten isän omistajat) kävi tänään pentuja katsomassa ja otettiin sitten valokuvia poppoosta. Joten pidemmittä puheitta The Pennut...


O.D Kulkuriveljeni Jan "Sulo" 6 viikkoa


O.D Kulkurin Iltatähti "Sumu" 6 viikkoa


Halaus ja lytistys ;)

Lisää kuvia tulossa....