Meillä on kaaos, niin huushollissa kun ajankäytössä... En tajua kuka syö päivän tunneista osan, koska ne ei ainakaan ikinä ehdi hyötykäyttöön.

No, Jutan kanssa tehtiin eilen hammaslääkäri reissu Tampereelle jota ollaan odotettu jo melkoisen kauan. Reissu meni paremmin kun hyvin. Ainakin siis nyt näyttää siltä. 

Tänään piti aamulla loikoilla pitkään (kun Juttakin sai kahden päivän sairasloman).
Ja kukahan keksi siis eilen idean että Bosco pitää rokottaa ja soitti tohtorille??!! Aika löytyi onneksi pikaisesti, kun tarvittiin OIKEAN kieliset rokotusmerkinnät passiin, vaan se aika tietenkin oli klo 9.00. Se siitä loikoilusta aamulla... Tosin, ei me nyt vappaillakaan ihan kauhean myöhään enää olla lojuttu sängyssä, mutta että siis kello soi tänäaamuna 7.30. Kuten kouluaamuina. 

Bosco todettiin terveeksi kuin pukki (mistähän moinen sanonta juontaa, miksei esim. terve kuin lypsykuttu) ja piikkejä iskettiin eikä kolmeen vuoteen tartte tohtorilla käydä rokotuksilla. Jihuu... Niinhän se on nyt rabieskin voimassa sen 3 vuotta kun yli vuoden ikäseen se pistetään.

Kesäksi siirrymme taas maalle, aloin miettiä, että pari ns. muuttokuormaa pitää kamaa siirtää jo etukäteen sinne, kuten mm. koiraruuat, pentuaitaukset yms... Tietenkin toivon, että lansupennut ainakin ehtisivät lähteä ennen muuttoa. Ei viitsisi niitä roudata paikasta toiseen, vaan näillä näkymillä Tessan pentujen luovutus tapahtuukin Ylöjärveltä käsin. Eli suurimmalla osalla taitaa matka pidentyä jokusen verran... 

Punkeroisia pentuja täällä on niin Lillillä (kauheita lihasyöjiä ne on...) ja Tessan nelikko. Nimet on keksitty kummallekin sakille, kunhan vaan Jutta ehtii ipanat "kastamaan". Perästä kuuluu...