Kauhulla parvotilannetta seuranneena, olen nyt tehnyt päätöksen, että kun alamme valmistautua astutuksiin ja pentuaikaan, niin koiramme eivät enää osallistu silloin näyttelyihin. Tämä voi olla jopa liiankin varoivaista koska enhän voi vaatia esimerkiksi uroksen omistajaa olemaan menemättä näyttelyihin tai kasvattajan muita koiria, mutta omat koirani eivät rientoihin osallistu.

Jatkossa kasvatustyöni painottuu syksyyn, talveen sekä kevättalveen, eli jatkossa meillä ei kesäpentuja ole. Eikä olekaan ollut pariin vuoteen. Kesällä on aikaa touhuta maalla omien koirien kanssa ja käyttää aika vain ja ainoastaan niihin keskittyen. Sekä niihin mahdollisiin näyttelykäynteihin. Harmi sinällään että Tampereellakin olisi pentunäyttely syyskuussa mutta huhujen mukaan Tampereen seudullakin parvoa on tavattu, niin jäämmepä sitten vain kotiin.

Asia tietenkin elää kuten suunnitelmatkin, joten tuurilla saatanpa Helsingin Voittaja näyttelyihin lähteäkin, luultavasti en.

Kasvateistani ainakin muutama on käynyt näyttelyissä kesän aikana, vaan empä nyt muista kenen edesottamukset on kerrottu ja kenen ei :) Tuorein kuitenkin on Chiron ja Kamun (Dingelin Mica Marco) pojan Paten eli O.D Meksikon Pikajuna:n ROP tulos Kuopiosta kera sertin ja ROP-juniori palkinnoin. Varalta mainittakoon Juvan näyttelyn ROP O.D Hurja Hurmuri ja PU-2, sert (toinen jo) O.D Pylkkäs-Konsta sekä yhteisomistuksessa oleva stabypoika Reni ROP, sert ja RYP-4!! Onnittelut omistajille!!

Sijoituspoikani Simo (O.D Kulkuripoikani Jan) on matkustellut maailmalla ja Latviassa kahtena päivänä ROP, Rop-jun, sekä jun-sertit. Virossa ROP sekä rop-jun ja jun-sert ja toisena päivänä kaikki ilman oikeaa roppia. Liettuassa sitten olikin EH-päivät. Kiitos aktiiviselle ja innokkaalle matkustajalle taustajoukkoineen!!

Terveystuloksiakin on kesällä tullut jokusia:

O.D Peurankello B-B 1-0
O.D Pähkinäpensas A-A 0-0
O.D Öinen Yllätys A-A 1-1

sekä kaksi sijoitusnarttua Maitokuonon Cuutamo Cuje B-C 0-0 sekä M. Dumbo Doris B-C 1-0.

Sijoitusnarttuni M. Cuutamo Cuje synnytti 27.7 pentueen uroksesta O.D Karhunkaataja A/0.
Pennut ovat Maitokuonon kennelissä ja itse etsin yhdelle urokselle sijoituskotia. Pentuja voi kauttani tiedustella, annan kiinnostuineille lisää yhteystietoja. Vapaana on uroksia sekä narttuja.

Toinen sijoitus jonka olen lahjoittanut Raigomillin kenneliin synnyttämään on O.D Poimulehti A-B 1-1 joka on aivan viimeisillään uroksesta Raigomillin Exodus A-A 0-0. Kiinnostuneet, yhteys Raigomillin kenneliin.

Kasvattini O.D Pähkinäpensas on astunut nartun Raigomillin Alppitähti B-B 0-0, pentuja odotellaan syntyvän syksymmällä. Tästäkin kiinnostuneet, ottakaan yhteys Raigomillin kenneliin.

Edelleen toivoisin Viljalle, melkein 5 kuukautta, löytyvän rakastavan oman kodin. Vilja on tyttö jolla on omaa tahtoa ja osaa murjottaa jos sille päälle sattuu, rakastaa vapautta ja ruokaa. Vilja on suorastaan kaunotar ja äärimmäisen lupaava, joten myönnän suoraan että tämä timantti ei enää kauan ole myynnissä tai saatavissa :) Eli nopeat, hakekaa kaunis ja omaperäisen luonteen omaava prinsessa pian!! Vain tositarkoituksella asialliseen ja rakastavaan kotiin, vaikka sijoitukseen!!