Kylläpäs aika rientää, hyvä kun perässä pysyy...

Nyt ollaan sitten viikko eletty pennutonta elämää, kaikki pennut lähtivät peräkanaa viime perjantaista maanantaihin. Jopa Ruusu osasi laskea kun huomasi maanantaina että porukkaa on kadonnut kun vaan kaksi pentua halusi tissille.
Pennuille tuntui löytyvän todella mukavat kodit, osa tosin meni perheeseen jossa on jo ennestään O.D-lansu talossa. Missin seuraksi meni Manta ja Simon seuraksi Tuisku.
Alla muutama kuva seitsenviikkoisista!


O.D Toivon Tyylirikko


O.D Toivon Tuomikki


O.D Toivon Toivelempi


O.D Toivon Tapatora


O.D Toivon Tietävä


O.D Toivon Talvikki

Toivottavasti saamme erkkariin keväällä edes muutaman näistä ipanoista :D

Kotielämää ollaan sen verran vietetty, että Jutalla oli 10-synttärit eilen ja sehän tiesi talon raivausta. Nyt on jotenkin yliluonnollisen siistiä, jospa tämän saisi jouluun saakka pidettyä. Ehkä.

Viime viikonlopusta pitää tietenkin sanoa sen verran että Pate, O.D Meksikon Pikajuna, on tuore juniorivoittaja-11. Pääsin kun pääsinkin reissuun Ritvan kyydillä ja ihan yksin, nuoriso oli täällä ja niillä oli sopivasti ohjelmaa kera Jutan (mummolointia yms) että sain rauhassa viettää yhden päivän pois kotoa.
OIi ihana nähdä monta tuttua ihmistä pitkästä, pitkästä aikaa livenä ja omia kasvattejakin oli sunnuntaina kolme esillä plus Maitokuonon Peppi. Ja tuloksiinkin on oltava enemmän kuin tyytyväinen.

Laitanpa tulokset tähän:

O.D Meksikon Pikajuna "Pate" la JUN H, su JUN ERI-1, SA, PU-3, SERT, JUNIORIVOITTAJA-11
O.D Kulkuriveljeni Jan "Simo" la EH, su ERI-2
O.D Pylkkäs-Konsta "Kaapo" su NUO ERI-1, SA
Maitokuonon Bumbuli Behmo "Peppi" la ERI-4, su ERI-4, SA

Kuvia voi löytyä kamerasta, jos ne vaan onnistui ja ehdin niitä sieltä kaivelemaan... Nyt kun pennut ovat pois, niin johan on kamerakin unohtunut jonnekin :D
Vaikka aamuisille metsälenkeille se pitäisi ottaa mukaan, meillä kun Ruusu ja Pansku saa melkoisia hepuleita ja painattaa peräkanaa pitkin metsää järkeä vailla. Nooh, äiti ja tytär, voiko muuta odottaakaan...