Pikkuneidit etsivät omia kotejaan!

Diiva etsii sijoituskotia, mielellään läheltä Urjalaa noin 100km. Vakuusmaksu 400e.

1386361.jpg

Eewa etsii ihan ikiomaa kotia, hinta 1000e.

1386370.jpg

Panskun pennuista on kaksi tyttöä kotia vailla!

Toinen tytöistä, joka hiukan edullisemmin pienen kauneusvirheen vuoksi kotikoiraksi, hinta 850e. Ruusu on hiukan sporttinen eli ns. kevyehkö rakenteinen näyttelykäyttöön mutta oiva esim. harrastuksiin ja tietenkin seuraksi. Toisaalta neidistä voi tulla vielä oikea kehäkettu :D

Toinen tyttö Hännänpää on suuri ja voimakas pentu, tälle toivoisin mahdollisesti myös näyttelykotia mutta se ei pakollinen ehto. Kotikoiraksikin käy ihan yhtä hyvin, hinta 1000e.

Pennut saavat mukaansa ruokaa ja tarvikkeita alkumetreille, sekä kirjalliset hoito- ja ruokintaohjeet ja kasvattajan tuen koiran koko elämäksi.

Tampereella meni ihan hienosti!

Sepe PU-4, vara-serti, kuva Tanjalta, KIITOS :)
Mikä parasta, Sepen näyttelykäyttäytyminen senkun paranee koko ajan... ;) 1386403.jpg

Meiltä kehissä pyörähti:

O.D Liukas Playboy JUN ERI-1 ja tytöt O.D Norppa-Noona JUN EH-3, O.D Jet-Set Jilly NUO EH-3, O.D Jet-Set Juliah NUO EH-4, O.D Jet-Set Jaminah NUO EH ja O.D Hauska Murmur VAL ERI-1, PN-2, vara-cacib.

Leevi oli tosi lupaava ja komea nuori herra, ja on kait se näyttelykärpänen hiukan omistajiakin purrut, ovat kuulemma Lappeenrantaan ja Lahteenkin menossa. Hieman vain harjoitusta narun kumpaankin päähän :D

Kasvattajaluokka oli niin epätasainen, että Raigomillin kennel ansaitusti voitti. Kuitenkin ihan kivan arvostelun tuomari antoi meillekin :D Pää-asia oli se, että saatiin luokka kokoon.