Oltiin männä viikonloppuna näytelmissä lauantaina Valkeakoskella ja sunnuntaina Hämeenlinnassa. Hieno viikonloppu kaikin puolin. Tässä tuloksia...

Valkeakoski kaikkien rotujen näyttely 23.8. Tuomari Juha Putkonen

Putte pentu-3
Brita pentu-4 ja huomattavasti reippaammalla käytöksellä!
O.D Öinen Yksilö pentu-5
O.D Hento Hupakko AVO ERI-1, PN-2 ja serti.

1859224.jpg
Lempi, oikein hienosta kuvakulmasta ;)

Hämeenlinna kansainväinen kaikkien rotujen näyttely 24.8. Tuomari Tanya Ahlman-Stockmari.

Valiojuhlat Oton osalta siirtyy, turkin ruskeuden takia (siis auringonpolttama musta) AVO H.
O.D Kultu Kimallus NUO ERI-1, PN-1, serti, cacib, ROP!

1859216.jpg
Kultu

Tuomarilla tiukka linja, H:ta taisi tulla suurimmalle osalle, yksi EH, yksi T ja sitten uroksista R. Öinen Vesipeto ylti VSP:ksi.

Varkaudessa samana päivänä kilpaili O.D Öinen Yksilö ja oli ROP-pentu. Eli erittäin hieno viikonloppu! Sunnuntaina Mimmikin pääsi taas kotiin, toivottavasti masua kasvattamaan...  

Lisäksi O.D Harry Potter vepeili itselleen ykköstuloksen alokasluokasta, mikä olikin jo herran toinen ja siirtyi AVO-luokkaan!

Kiitokset ja onnittelut taas kaikille aktiivisille kasvatinomistajille!

Seuraavasta ei nyt tietoa, mutta mihinkään soppaan ei olla vielä lusikkaa isketty, eli katsotaan ja harkitaan...
Olen myös päättänyt siirtää Kultun ja siskonsa Ainon mahdollisia pentueita vuoden eteenpäin, urokset on melkolailla päätetty mutta katsotaan mikä tilanne on vuoden ja reilunkin päästä.

Muutoin ei arkeen kuulu mitään ihmeellistä, pennut kasvavat ja syövät sekä niin... tuottavat tuotoksia ;) Tessa hoitaa niitä edelleen, jopa nukkuu pentujen kanssa edelleen vaikka olisi mahdollista nukkua toisella puolellakin ilman kääryleitä, mutta kait ne on sitten niiiin ihania :D
Pentuja on muutama uros vielä vapaana.

Arkikin taas koitti ja lomat on pidetty, tyhmää... Jutan koulu on onneksi kivasti käynnistynyt ja matikassa ovat numerossa 3 ja aapisessa on harjoiteltu kovasti A-kirjainta.
Huh, Samilla on huomenna kutsunnat, mihin siis katosi 18 vuotta??!!

Aino kävi viime torstaina kylässä, kuva ohessa.

1859226.jpg

Chilikin kävi kylässä, mutta siittä en sitten tullut napanneeksi kuvia, sain nimittäin joku aika sitten pikku-neidistä kuvia, mutta tämä päivitys välillä tökkii ;) Neiti on muutenkin siirtynyt suomalaiseksi, kun sai oman Suomirekkarinsa.

Enää muutama päivä ja haemme uuden vauvan ;) Tosin se ei tule meille vaan muuttaa suoraa Sannan, Joonaksen ja Noonan hoiviin. Eli pikkuneiti Netta, Maitokuonon Cuutamo Cuje. Ohessa kuva kun Netta on vielä aika vauva. Äitinsähän sai nämä vauvat hyvin salassa pidettyä ihan synnytyspäivään saakka, ja hän kävi tänään vasta kuvissa. Kuulemma kuvannut lääkäri arvioi A-A ja kyynärät 0-0.

1859238.jpg