Eilen oltiin Tessan kanssa näytelmissä, hyvin meni taas, peräkanaa tuli toinen serti ja ROP :). Ohessa muutama kuva tyylillä voittajan on helppo hymyillä... Kuten kuvista näkyy, ilma oli upea. Aurinko paistoi miltei koko ajan. Palkinnot olivat todella hienot, suuri pokaali, kauniit ruusukkeet ja lisäksi koirankeksi paketti ja Kartio juomalasi pakkaus. Jutta tosin totesi, ettei Tessa voi noista kyllä juoda ;)

Ryhmäkehässä otettiin 7/8 ryhmä samassa, eli siis todella iso määrä. Uskomatonta mutta totta, Tessa pääsi vielä sieltä jatkoon mutta sitten seitsemän joukosta tiputtiin pois, saatiinpa esitellä stabya sentään kaksi kierrosta yhden sijasta.

Tulipa siittä mieleeni, että Hyvinkäällä kun olimme ryhmässä, niin kehän laidalta kuulin kommentin Tessasta, että tuohan juoksee yhtä kovaa vauhtia kuin nuo muut vaikka on puolet pienempi ;)

889174.jpg

889178.jpg

Perjantaina Kultu ja Jumbo lähtivät kotiin ja meillä Panskua lukuunottamatta on taas normaalimiehitys. Paitsi että Norppa-neiti etsii edelleen omaa kotia, pitänee koittaa siitäkin saada joku kuva. On vaan sen verran vikkeläliikkeinen tapaus, että ottaa koville saada kuva jossa se ei LIIKU!

Eilen käytiin Panskuakin moikkaamassa, voi sitä riemua, johan se meinas sukkiinsa seota :) Pianhan se kotiin pääsee, on se kuitenkin kiva tietää että pärjää tosi hyvin vieraissakin nurkissa.

Laku on jo tutustunut luitten maailmaan, ohessa todiste.

889172.jpg