Näin se aika vain rientää, marraskuun alkupäiviä mennään ja ekat pikku pakkasetkin koettu! Kuten alta näkyy, niin stabypentujen tilanne on se, että enää myytävänä on yksi pentu. Landseerin pentujen tilanne on vielä aika avoin, joten niissä on vielä varaa valitakin ;)
Mimmin pennut kasvaa hyvin ja kunhan kerkiän, päivittelen uudet kuvat tännekin.

Seinäjoella olimme 26.10. Aamulla oli aikainen herätys, kyllä sitä mietti, että miksi ihmeessä viitsii lähteä ajamaan kotoa kello 4.30 koiranäyttelyyn kun olisi voinut nukkua vaikka kuinka pitkään ihan rauhassa ;) Tulokset olivat ihan kivat vaikka täytyy kyllä sanoa että tuomarin työskentely oli taas sitä hiukan outoa, EH:ta ja ERI:ä vaan, vaikka kyllä siellä taas niitä H:n koiriakin oli reilustikin... Punainen on tietysti kiva väri ;)

Pandora oli VAL ERI-2, PN-4.
O.D Norppa-Neito oli sitten JUN ERI-1, PN-2 ja serti napsahti! Onnea Pipsalle!

Muita "meikäläisiä" ei paikkalla ollut, olivat jääneet pois kotiin nukkumaan... Nooh, tosi ikävää, kun Demi oli satuttanut jalkansa juuri päivää ennen mutta onneksi sen verran vähän että ei tikkauksia tarvittu, mutta sen verran että tassu oli kipiä :(

Sitten perjantaina (31.10) kävin katsomassa uutta vauvaani Tiarnian kennelissä Mirtillonin Hannan ollessa kuskina, kiitos vaan, on niin mukavaa istua jonkun kyydissä itse ajamatta ;)
Matka oli erittäin antoisa, siis lansuja nähtiin jos jonkinverran. Jytyn vanhemmat tietysti, Elma oli kyllä aivan huippumahtava ja Martti taas sellainen ihanan tervetyyppinen ja luonteinen. Irmelin olisin voinut ottaa kotiin mukaan... Sitten matkakyytinä oli Hannan mukana Miina ja Antero, jotka matkustivat hyvin huomaamattomasti koko matkan. Lisäksi kävimme vielä katsomassa tulevaa sulhasta, kenen, se jääköön arvoitukseksi ;) mutta herra oli siis Xandor Saksasta, aivan huippumahtava herrasmies :) ja myös King, joka oli melkein vieläkin ihanampi!
Jäi tältäkin reissulta vielä näkemättä ja kokematta, mutta ne sitten ensi kerralla... Ilma ei ollut mikään kaikkein paras, vettä satoi koko matkan mennessä ja tullessa ja nähtiinhän me jo oikein loskaakin ;)

Nyt vaan jään sitten odottamaan Jytyn muuttoa tänne meillepäin, jokunen viikko tässä olisi odoteltavaa vielä... Niin, siis pennun valinta oli helppo. En tainnut nähdä muuta kuin sen yhden vaikka olisi toinenkin ollut siinä nähtävillä...

Ensi sunnuntaina (9.11) auton nokka kääntyy Lahden suuntaan, on landseeryhdistyksen toimintapäivä. Ilmoitin Lakun jalostustarkastukseen sekä otetaan verinäyte (landseerien CTP) kuten ilmeisesti myös Panskusta jonka nyt näillä näkymin otan mukaan myös. Samalla on myös yhdistyksen syyskokous, johon on tarkoitus osallistua.
Kunhan tässä tämä pentushow rauhoittuu, niin loput verinäytteet saa meidän oma eläinlääkäri käydä ottamassa täällä meillä kotona. Aikomus on nyt testata tämä koko kotilauma eli vielä Sepe, Putte ja Brita.

Sitten alammekin valmistautua loppuvuoden kohokohtaan eli Helsingin Voittaja 2008 näyttelyyn 14.12, sinne on meiltä ilmoitettu Sepe, Kultu ja Pandora.