Haapaniemen Laios A/0 x Ohped Dal Kiss Kia Ceed B-C/1 yhdistelmästä pennut syntyneet tänään. Pentuja on kuusi urosta ja kolme narttua.

M-pentuetta seuraat omasta blogistaan: www.karvakuonot.vuodatus.net ja pentukyselyt suoraan Tuulille tästä pentueesta.

Ompa ollut viikko, pelättiin jo että Minni synnyttää ennenaikaisesti, viikon on ollut kovin rauhaton ja hermostunut. Ollaan Tuulin kanssa juteltu oikeastaan joka päivä puhelimessa ja pohdittu koiran vointia. Muutama yö takaperin oli ollut kovin tuskainen jonka johdosta Tuuli käytti koiraa näytillä jolloin todettiin kaiken vaikuttavan olevan ihan kunnossa. Lämpöjen laskun kanssakin oli kaikenlaista heittoa ja lopulta eilen lämpö putosi, ja saatoimme arvailla pentujen syntyvän vuorokauden sisään.

Viime yönä synnytys käynnistyi mutta koira ponnisti vain muutaman kerran ja aamulla alkoi olla jo hyvin väsynyt. Onneksi Tuuli on niin tarkka ja tuntee hyvin koiransa ja parin puhelun tuloksena totesimme, että nyt ollaan kyllä eläinlääkärin tarpeessa. Niinhän siinä kävi, että pentuja ei saatu maailmaan kuin suorittamalla leikkaus ja siihen todella oli aihetta, koiran kohtu oli kiertynyt. Leikkaus tapahtui vielä suhteellisen hyvällä aikataululla, vain yksi pentu menetettiin joka oli ollut ns. kierteessä jumissa.

Nyt tietenkin Minni alkuun hiukan vieroksuu pentuja, koska kaikki pennut syntyivät leikkaamalla ns. tunnesidettä koiralla ei vielä pentuihin ole, mutta eiköhän se ala hoivaviettikin heräämään kun ensin kunnolla herää tokkurastaan ja ymmärtää että ne mahassa möyrineethän sinne tissille yrittää.

Pennut asustavat siis Tuulin ja hänen perheensä huomassa Kärkölässä. Iso kiitos jo sinnepäin täältä meiltä :)