En sitten niitä lupaamiani kuvia ole tänne saanut, enkä ole saanut otettuakaan. Mihin lie aika sitten hukkunut...

Olen itse pitkästä aikaa (yli vuosi) ollut possuja hoitamassa ja ne on sitten niin koiramaisia. Paitsi, että sikapossuset syntyy silmin ja heti juoksevat, tai ainakin melkein... Possulan tuoksua on tiedossa pitkäksi aikaa, kun vaihtelevasti koko loppuvuoden taidan siellä käydä.

Pennut voivat erittäin hyvin ja tuli mieleen, ettei olla Murustakaan laitettu mitään kuvia, sitten sen pentuajan ;) tai pentuhan se vieläkin on, juuri tuli 5kk täyteen.

Vielä ei pentu-uutisia varmasti tiedossa, mutta ainakin Mimmilästä tuli viestiä että vatsa pömpöttelee lupaavasti, ja tänäänhän ovat johonkin aikaan ultraan menossa.
Mimmillä ja sisaruksillaan oli eilen synttärit, onnea koko katraalle, erityisesti tietty Mimmille :)

Näytelmiä on tiedossa kaksin kappalein, ensin on 18.10 Hämeenlinna, johon lähtee Otto, Siiri, Pandora, Aino ja Kultu, sekä aika litania Ohped Dal koiria, mm. Lempi, Noona ja Roki ainakin (ne nyt tähän hätään muistin). Jos saataisiin jopa se kasvattajaluokka esitettyä!
Pandora lähtee sitten vielä Seinäjoelle seuraavana sunnuntaina, joten on sitten viikonloppumenoa tiedossa :)

Ja mullahan oli kuin olikin vielä vuosilomia pitämättä, eli olen syysloman aikaan ja ennen kuin koulut alkaa tammikuussa lomalla! Jippii :D
Olen nyt vapaalla useamman päivän, joten uskaltaisinkohan luvata jo niitä kuvia!!??