Eilen olimme Tervakosken näyttelyssä. Ilma suosi melkein loppuun asti, oli viileää ja pilvistä mutta ei sadetta kun kehä alkoi. Sitä saatiin kyllä sitten myöhemmin ihan riittämiin...

Kultu oli ROP-pentu, saaden oikein hyvät arvostelut. Meidän kennelistä kehässä pyörähti vielä sisarukset Kukka ja Milla, molemmat on "kukkakeppejä" kuten naurettiin Kukan omistajan kanssa, Kukkaa ei tässä loukattu mitenkään ;) Molemmat saivat EH:t, Kukka sitten toinen ja Milla kolmas kilpailuluokassa. Molemmat on erittäin kivanmallisia koiria, mutta kun ne koivet on niiiiiin pitkät!! Kukka on todella hyvin kehittynyt sitten viimenäkemän, neidistä on tulossa varsin kaunis.

Luokkavoitot, ROP, VSP ja kasvattaluokan KP, ROP menikin Raigomillin kenneliin, mutta voinhan ylpeänä esittää että kaikkien Raigomillin koirien takaa tulee Ohped Dal-verta!

Loppukehiin tietysti jäimme, onneksi oli teltat matkassa. Iltapäivällä alkoi sataa ja telttoja purimmekin sitten vesisateessa. Onneksi ei juurikaan kastuttu... Ensi sunnuntaina on sitten Vantaa ja sitten alkaa meidän kennelin "näyttelyloma".

Mimmin pennut olivat aivan ihania, varsinkin narttupentu joka astuu äitinsä tilalle Team Ohped Dal:n. Nimikin neidille on valittu, hänestä tulee Raigomillin Carmen Electra. Tietysti odotan hänestä samanlaista kaunotarta :) Tiimiimme lisätään vielä Pessintassun Henrik lähiaikoina, joten taattua on se, että meillä elämä on edelleen ja yhä erittäin mustavalkoista!!