Meillä maaliskuu alkoi mielenkiintoisesti, samalla viikkoa jäätyi putket ja mokkula hajosi... Olin kyllä jo kerran asioilla mokkula ja takuulappu mukana, mutta DNA-liike jäi kyllä täysin unholaan sillä reissulla... Putkimiehen saaminen on suorastaan yliluonnollisen vaikeaa, mutta onneksi ollaan päästy muualle suihkuun ja pyykkiä pesemään.

Muutenpa tänne ei ihmeitä kuulu, edelleen Ramona, Romeo ja Robi etsivät omia rakastavia kotejaan. Eka rokotus on laitettu ja terveystodistukset uusittu. Lisäksi kotia etsii Tuulin luona pentuja, joten linkistä tuossa oikealla pääset Tuulin yhteystietoihin. Meillä on sitten Peppi jo lähtenyt kotiinsa ja pennut seurustelleet kantaväestön kanssa. Pennuista on vapaana enää narttuja, muutama jo lähtenytkin uusiin koteihinsa. Pennuilla kävi eläinlääkäri keskiviikkona ja sen verta äkisti (mukamas) että pennut olivat vielä nimeämättä, kiirehän siinä tuli ;) Mutta, hyvinhän se siinä meni pentuja siruttaessa kun nimet olivat sentään valmiina. Kaikki pennut saivat terveen paperit, pojillakin oli kivekset jo tipahtaneet.

Alla muutama kuva (lainamokkulalla saan ne jopa nettiin...) Ehkä maanantaina vapaan kunniaksi haen sen uuden mokkulan...


Viimeinen ilta yhdessä :)


Viimeiset lipaisut lapsille...


Edessä Marilyn, takana Kim


Ingrid (takana) ja Grace


Sekalaista sakkia...


Audray (alias Pikku-Putte)


Kim