Muutama päivä ollaan menty marraskuuta ja en ole kerinnyt mitään oikein päivittämään :)

Luna on löytänyt uuden kodin, mutta Wilma etsii sitä oikeaa vielä tositarkoituksella. Kotisivuilta voi kurkkia ilmoitusta Uutisia-osiosta.

Tessan astutusprojektista tuli todellinen projekti. Viisi progesteronimääritystä ja yksi irtosolunäyte vaadittiin jotta päästiin toivottuun tulokseen. Astutuspäivänä oli kiiman 21. vuorokausi. Ja ilmankos olen luullut sitä vanhaksipiiaksi ;) en vaan ole tajunnut että se taitaakin olla tosi myöhäinen. Nyt siirsi ensimmäisen kerran häntää sivuun kiiman 16.vrk ja progemääritysten kanssa se piti kyllä paikkaansa.

Tessan kasvattajalle Annelle kuuluu ISO kiitos ja halaus avusta, hän hoiteli kaikki järjestelyt Ruotsin päähän ja oli tukena ja turvana astutuksessakin mukana. Näin samalla uusia pikkustabeja, jotka olivat silloin noin kaksi viikkoisia, Annen Fiian pentueen isänä on sama uros kuin Tessallakin joten niitä pentuja pitää mennä kurkkaamaan vielä kun ovat hiukan isompia.

Ultraan mennään mikäli näyttää vähänkään epäselvältä ja voi olla että mennään jokatapauksessa. Iso kiitos kuuluu myös meidän eläinlääkäri Johannalle, joka otti irtosolunäytteen (vaikka ei ollut asiasta mitenkään innostunutkaan) ja tuli ottamaan yhden verinäytteen jopa työpaikalleni koirasta. Kunhan tämä kaikki nyt vain tuottaisi sitten sen toivotun tuloksen.

Nyt vaan odotellaan landseer rintamalle niitä juoksuja, aina niitä saa odottaa ;)