Kahtena päivänä on tullut katsastettua muitten pentuja :D Sehän on kauhean kivaa, ensinnäkin saa vain ihailijan roolin, toiseksi voit vaan sanoa, et nyt yks kakkas tonne ja kolmanneksi: saat lähteä kotiin ilman yhtäkään pentua
Eilen oli ekalla kyläkohteella hieman järkyttävä päivä, mutta tänään sain tietoa että ainakin toistaiseksi kaikki hyvin. Kyllä oli suojelusenkeli matkalla ollut mukana.

Jestas mitä pentuja! Tämä hyvällä kaiulla, oli nimittäin todella järeämmästä päästä mitä olen kuunaan nähnyt, uskomattomat luustot urospennuilla ja oli kolmesta nartusta varsinkin yhdellä erittäin vahva ja toisellakin kunnon luusto. Kolmas tyttö teki poikkeuksen, taitaa neidistä kasvaa sellainen sporttisempi malli ;)

Yksi urospennuista, Ankkuri, etsii vielä kotia! Yhteydet kennel Samoland http://kennelsamoland.kotisivukone.com
Muutama kuva ohessa.

Tämä pentue kiinnosti itseäni kovasti, kun isä on meidän Panskun poika Ohped Dal Kova Kundi, jonka käyttöä olen tulevaisuudessa suunnitellut  ja emä Maitokuonon Bumbuli Busu,  sisko Peppi on tulossa meillä astutusvuoroon vuodenvaihteessa.

Tänään kävin moikkamassa Mariaa ja koiria, siellä kanssa muutama pentu kaipaa kotia... Nooh... Ne ei paljon jääneet toisiksi, yksi urospennuista oli tosi muhkea. Kotisivuja ei ole, mutta minun kautta voi kysästä yhteystiedot. Vapaana vielä uros sekä narttupentu. Pentueen vanhemmat ovat Haapaniemen Ikaros x Ohped Dal Mimosa Murmeli.


Turrukka-murrukka, urospentu


Urospentu nro 2


Koko pesue, pentuja kaksi poikaa ja kaksi tyttöä.

Tässä loput kuvat:

 
O.D Öinen Yölintu "Donna" vähän päästelee höyryjä ;)


Saatiin me Donnaa vähän pysäytettyäkin, neiti oli kyllä vähän tuhdissa kunnossa... Vaikka ei se kyllä pieni ole, hyvä esimerkki pentueen pienimmästä. Taitaa olla tämän pentueen nartuista suurimmasta päästä.


Ohped Dal Iso Mähköfantti "Roki"

Marialla oli ne ihanat varsatkin, mitkä oli kesällä vielä emänsä kanssa. Voi apua... Siellä on myös muutama sellainen lansu-hevonen :D Sellaisen minä ottaisin jos hevosen huolisin ;)

Tässä vielä muutama kuva Nellistä, muistakin...


Nelli ja Tessa


ja mutsiskin oli ;)