... ensin paistoi aurinko pirukseen, helteillä on niin kiva olla töissä  nyt sitten satanut vettä kun saavista kaatamalla mutta on ainakin ilma hiukan raikastunut.

Tällä viikkoa tuli sentään muutamia hyviä uutisia, joten saa nähdä jatkuuko tuuri vielä muittenkin asiaan liittyvien juttujen suhteen. Kesä-heinäkuulle on siis juoksuja ja toivottavasti astutuksia odotettavissa!

Maitokuonon Peppihän ei sitten tullut tiineeksi, ei vaikka ultralla kahteen kertaan katsottiin :D Syksyllä kaippa sitten kokeillaan samaa yhdistelmää uudestaan (Raiko v. Libris Hort Maitokuonon Bumbuli Behmo).

Yksi äärimmäisen mielenkiintoinen yhdistelmä on suunnitteilla, mutta siitä lisää kunhan koirat on käyneet kuvissa. Tämän suunnitelman toivon tosissaan onnistuvan, on niin mielenkiintoinen... Jännittävät ajat tässä kesän korvalla!

Raumalla käytiin Puten ja Ruusun kanssa. Putte AVO EH-4, Ruusu JUN EH-1. Ihana Pirre aloitti näyttelyuransa, eka kertaa näyttelyssä AVO ERI-1, PN-2, sert ja veljensä AVO ERI-3, PU-3. Se onkin sitten Masa kasvanut aikuiseksi, jessus oli komea poika! Helga(Maitokuonon Dumbo Doris) oli myös junnuissa EH-2 ja seuraavana päivänä Mynämäellä JUN EH-1.

Alla muutama kuva Raumalta. Kuvaajana toimi meidän Jutta


O.D Öinen Yritys "Masa"


O.D Öinen Yökkö "Pirre"


Ruusu ja hmm... Irtokarvamalli, edustavaa irrotella koirastaan karvoja kehässä...


Helga (ex-cocceri... )

Tähän loppuun voin kertoa, että näyttelyt ovat tältä keväältä/kesältä osaltani ohi. Käsileikkaus häämöttää kesäkuun lopussa, pitkä sairasloma ja mahdollinen OPISKELU. Haastattelu on 1.6. joten pitäkäähän peukkuja että pääsen viisastumaan. Koulutus kestää syyskuusta toukokuun loppuun ja liittyy tuotantoeläimiin, eli ei tässä ala vaihdu. Lisäksi mahdollisuuksien mukaan päivitän myös ammattitutkintoni (tämän järjestää työnantaja). Eli minusta on sitten tulossa viisas, hheehheee...

Loppukevennys terveisin Viiru