Kesäloma on likimain vietetty, paitsi että loman suhteen tuli muutama ylläri ja mulle jäi jopa 19pv pitämättä :) Eli olen mm. syysloman lomalla, joulun ja vielä keväälläkin. Huomenna on sitten oltava aamutuimaan pirteänä taas kerran töissä.

Kesään mahtuu niin paljon iloa, kun niitä surujakin. Ihanaa viettää kesää maalla ja tavata tuttavia, ystäviä sekä vihdoin olen saanut aikaiseksi kyläiltyä katsomassa kasvatteja ja sijoituskoiria. Kesällä ei sitten yhteenkään näyttelyyn päästy, muutaman kerran syy oli se, etten muistanut (tollo) ilmoittaa koiraa näyttelyyn. Varmaan on syytä pysyäkin kotona, ties vaan että unohtas sitten mennä sinne näyttelyyn.

Pari viikonloppua tuli harrastettua mummoiluakin ja kyllähän pikku-Neeasta vielä koiranhoitaja saadaan.


Bosco rakastaa kaikkia ja kuinka hienosti kävi lapsen viereen maahan seuralaiseksi.

Ja hakekaa nyt joku pian tuo Vilja ;) hopi, hopi... Vaikka pahalta näyttää että enteemitäänjoseioopakkoneiti jää meille, taitaa olla monen huumorintajulle liian itsepäinen ja omalaatunen otus. Viljan CV: tykkää lapsista, tykkää vapaudesta, tykkää vedestä, tykkää mudasta. Ei tykkää: hihnoista, vapauden riistosta (hih) vaan tahtoo olla vapaasti ja touhuilla omiaan. Ruoka-aikaan aina paikalla.


Vilja the Mutakoipi :)

Kateellisena olen tässä seuraillut parinkin tutun uusia työ tai ei-työkuvioita, ovat vaihtaneet entistä ehompaan tai kuten pari on tehnyt sen liikkeen että on sanoutunut irti ja katsoo mitä tulevaisuus tuo kohdalle. Kun itsekin uskaltas/voisi, mutta nyt vaan ei voi... Pakko vaan ruikuttaa eläkeikään asti, varmaan...


Ruusu ja Fanni


Bosco-mutapossu

Lisäksi vielä muutama sijoitustytsy, kiitokset vaan että saatiin käydä katsomassa :)


Lyyli eli O.D Marilyn Monroe 7kk aika täsmälleen.


Suuren Onnen Beibi on Ylpee "Enni" 1v 3kk


Tiarnian Jestas Sentään "Jesta" 2v 6kk