Lähdimme ajamaan kohti Maaninkaa iltapäivällä 6.6. Tapaamispaikaksi Raijan poppoon kanssa sovittiin Jyväskylä ja sinne ehdin ennen heitä. Se kait johtui siitä että minä ajoin sinne Jutan kanssa suoraan ja Raijan porukka teki muutaman mutkan... ;) Mökillä oltiin sitten perillä vasta lähelle 22.00 aikaa. Paikka oli mitä upein, mökkinaapureitakaan ei ollut ja koirat saatiin järjestettyä kivasti. Pientä jännitystä lisäsi Raijan Bellan juoksut, mutta kait me niistäkin selvittiin.

Lauantai vietettiin mökillä, lapset onki kalaa ja uivat (lähinnä Jutta ja Juulia ja hyi... vesi oli kyllä kamalan kylmää...) ja koirat tietysti ui. Sepe hankki itselleen Uimamaisteri-tittelin, diplomi vielä puuttuu :) Sepellä on aivan selvä pelastusvietti, olivat Raijan tyttären Janitan kanssa uimassa ja aina kun Janita vähän loiskotti vettä, niin Sepe meni pelastamaan ja käänsi juuri Janitan edessä ja Janita sai hinauksen rantaan ;) Laku kastoi myös talviturkkinsa ja osoitti kyllä selvää uinti-intoa, joten josko sillä konstilla saisi tuota voimaakin tuonne takapäähän lisää.

Syötiin, saunottiin ja niin edelleen. Mitä nyt lomamökillä tehdään...

Sunnuntai aamuna oli sitten vuorossa itse pää-asia eli erikoisnäyttely. Aamulla tuli heti kaksi kunnon vesikuuroa ja vähän oli tunne että kuinkahan kastutaan, mutta ei sitten kastuttu ;) Päinvastoin, aurinko porotti liki pilvettömältä taivaalta ja hiki valui koko päivän.

Laku sai H:n pihtikinttujensa takia, itseasiassa meni paremminkin kuin odotin ja arvostelu oli muilta osin todella hyvä. Sepe oli EH-2, arvostelu oli hyvä. Mikä parasta, molemmat sai mm. koostaan, päästään ja turkistaan kehuja ja molemmilla oli hyvät luustot.

Muita menestyjiä olivat meidän Oton (O.D Jet-Set Jambore) pennut (kennel Raigomillin D-pentueesta), kaikki saivat KP:n ja olivat ROP- ja VSP-pennut. ERI-2 oli junioriluokassa O.D Norppa-Neito (joka muuten todella on kaunis!) ja siskonsa Norppa-Noona sai EH:n. Olen molempiin tyttöihin hyvin tyytyväinen, harmi vain että Noona lasketti turkkinsa eikä siinä mielessä ole näyttelykuntoinen nyt.

Näyttelystä jäi tänäkin vuonna hyvät fiilikset ja löysin jopa mahdollisen uuden sulhaskandidaatin ehkäpä loppuvuodesta Ainolle. Saa nähdä miten se asia sitten etenee...

Kävimme vielä mökiltä hakemassa tavarat sekä virkistäytymässä ja syömässä. Kotiin ajoimmekin sitten omia reittejämme, me Jutan kanssa tehtiin kaksi pysähdystä. Eka kerralla oli pakko hakea muki kahvia ja toka kerralla vessaan ja syömään... Kotona oltiin kuitenkin aika hyvissä ajoin, kun viidelta lähdettiin Maaningalta ja kotona oltiin n. 22.30 aikaan.

Kuvia tulossa!