Juurikin näin, me vietämme nyt hiljaiseloa vaan silti kauhea säätö päällänsä cool

Ensiksikin muutoksia sen suhteen että Peppi tuleekin synnyttämään tänne meille, vaikka alunperin suunnitelma oli toisin. Toiseksi tytöt tykkää nyt tulla juoksulleen ihan hulluihin aikoihin, ja se jos mikä on aiheuttanut säätöä. Lisäksi yksityiselämämme on taas kerran mullistunut, joka tarkoittaa lisää säätöä. Eli vaikka näennäisesti meillä ei tapahdu nyt mitään, niin seuraavat kaksi viikkoa on sellaista lentoa ettei ole tosikaan. Sen jälkeen en kyllä laita rikkakaan ristiin mihinkään suuntaan, se on saletti. Työnantajakin on sen mukavasti huomioinut, kun laittanut loppukuusta meikäläisen sitten töihin kymmenen päivän putkeen...

Tästä säätämisestä johtuen en ole ehtinyt tännekään kirjoitella.

Jujun pennut ovat uusissa kodeissaan ja kuulumisia on sen verran saatu että hyvin on elämä kaikilla alkanut uusissa kodeissaan. 

Lissu siis jäi meidän ruokatalouteen ja kuinkas sitä aina unohtaa että pennuissa on kauhee työ, pissapapereita, siivottavaa, älä tee sitä, äläkä tätä... Voi apua... No, onneksi Pansku on neidin adoptoinut ja nukkuvat päällekkäin, tosin onneksi niin päin että Lissu nukkuu mamman päällä eikä toisinpäin.  Jaksan aina ihmetellä että Pandora on kyllä täydellinen emä, se on hoitanut omat pentunsa täydellisesti ja huolella. Nyt se hoitaa kaikki meidän pennut, uskomatonta ja mikä magneetti siinä onkaan, kun ottaa pennut huoltoonsa, ei ne omasta emästään enää piittaakaan vaan Pansku on sitten niiden äiti. Hellyyttä ja lämpöä antaa lapsille, vaan ei tietenkään ravintoa voi antaa.

On kyllä kasvattajalla suuri lahja tuollainen narttu jolla riittää hermot vieraitakin pentuja hoitaa ja niitten kanssa touhuta, antaa repiä karvoista ja nyppiä tisseistä. Vaan kyllä ipanoilla rajojakin on, vaan huomautus tulee aina lempeästi. 
Kun ehdin, koitan vielä laitella uusia kuvia, vaan on se aika nyt kortilla...

P.S Sen verran on näyttelysuunnitelmia että Ruusu on ilmoitettu Helsingin Voittaja näyttelyyn...