Heippa taas,

aivan kaamea työrupeama takana. Kuusi päivää aivan kauheaa hikoilua, todella tuskan takana nämä päivät... No, itsepähän on työnsä valinnut. Paitsi että kovilla helteillä vois saada vaikka kansallisen vapaapäivän :)

Tänään meidän Jutta, vajaat 6v, aloitti sitten esikoulun. Täytyy sanoa, että hiukan haikea mieli tässä äidillä. Vuodet ne kuluu niin kauhean kovaa vauhtia.

Onnittelut Iralle ja ohjaajalle TOKO:n ykköstuloksesta, WAU, siittä se lähtee!!

Mimmi (O.D Ihanne Inkeri) poikkesi tässä meillä ja jatkoi eilen matkaansa Raigomillin kenneliin, pentuja on tulossa ja isä on Haapaniemen Ikaros, tiedustelut kennel Raigomilliin (raigomillin-kennel at netti.fi). Lähellä kymmentä pentua mennään, sen verran paksu likka :) Loppuviikosta varmasti saamme jo pentu-uutisia!

Ikaroksen pentuja odottaa myös Helmi (Maitokuonon Aamun Aave) vk 34 ja Janika v.d Burg Wettin vk 37.

Me täällä jäämme odottamaan Tessan kiimaa ja mahdollista astutusta, miten se sitten saadaankin hallittua. Pitäisi kait alkaa sitä lääkäriäkin sille sopimaan, kun pitänee sitä keinosiemennystä käyttää...

Myytävänä vielä yksi narttupentu Norppa, huippusuloinen ja reipas neiti etsii omaa kotiaan. Mielellään toisen koiran kaveriksi. Huomenna ollaan menossa ekoille rokotuksille, että ainakin sitten kertaalleen rokotettuna luovutus. Lisätietoja kotisivuilla.

Seuraavat näyttelyt on sitten Tervakoski 26.8 Kultu ja Milla, Vantaa 2.9 Kultu ja Sepe. Sepe parka menee eka kertaa junnuluokkaan ja näyttää joltiseltaankin kauhealta, hih. No, ompahan sitten haettu kokemusta ja voidaan huoletta jäädä kotiin kasvamaan ja kehittymään...