Kiirettä pitää kun on monta rautaa tulessa ;) Huomen aamulla ennen kukonlaulua lähdetään pikku matkalle ja sitä ennen tänään tehdään myös pikkumatka. Onneksi sitä kait sitten joskus taas kerkiää lepäämään. Ainakin silloin kun vuoden vaihteen aikaan olen lomalla!

Eläinlääkäri kävi eilen tarkastamassa pesueen ja kaikki oli ok, sirut laitettiin ja pojilta löytyi ne palleroiset. Pienimmältä löytyi tosin vaan yksi mutta eiköhän se toinenkin sieltä ilmaannu kun vaan kasvaa samoihin mittoihin kun veljensä.

Kotia etsii vielä kumpaakin sukupuolta, kaksi varsin lupaavaa urosta ja narttuja sekä häntämutka typykkä joka myydään edullisemmin ja on kyllä myös rekisteröity sekä sirutettu. Tosin pentu on rekisteröity EJ-rekisteriin (eli ei jalostukseen).

Pennut ovat ulkoilleet joka päivä, säät on kyllä sinällään olleet suosiolliset kun on tuota lunta eikä kuraa... Tosin nythän sitä vettä on taas luvattu, mutta nautitaan näistä säistä silti vielä niin kauan kuin niitä piisaa!

Messaria odotellessa... Eli tämän vuoden näyttelyt alkaa olla plakkarissa ja ensi vuonna jää ainakin Turku suunnitelmista hyvin todennäköisesti pois, on niihin aikoihin muuta puuhaa mutta Lahdessa on tammikuussa ryhmänäyttely johon kait pitänee Kultu ilmoittaa (hehehee... Terveisiä vaan Kultun kotijoukoille) ja Tampereella on ryhmänäyttely helmikuussa, johon ajattelin ilmoittaa Puten ja Britan. Nooh, katsotaan sitä sitten...

Astutussuunnitelmia on Iralle, mutta saa nähdä sitten miten homma mahtaa onnistua... Kun ei ole tähänkään asti tuottanut tulosta, tosin, josko kolmas kerta toden sanoo....