Chiron synnytys sujui mallikkaasti ja tuloksena siis yhdeksikkö uusia lansuvauvoja. Nyt on kulunut reilu vuorokausi, emä syö ja juo hyvin, sekä pennut ovat tyytyväisiä. Ovat varsin samankokoisia tässä vaiheessa kaikki ja hyvin tuntuu maitoa riittävän kun kaikilla mahat pullottaa sopivasti. Emä vaikuttaa hyvin rauhalliselta ja asiansa osaavalta, toistaiseksi ei edes nouse kun ulkoilemaan. Olen sitten "palvellut" hänelle ruuat ja juomat petiin.

Koska Chiro valtasi Pandoran ja kaksosten tilat, niin kaksoset asuvat meidän makkarissa. Parina päivänä ovat maistelleet jauhelihaa ja hyvin tuntuu maistuvan. Nyt jo täkiltä menevät reunalle pissalle ja näin sitten laittelin jo vähän sanomalehteä. Joten näinpä on  makkari sisustettu Panskun irtokarvan lisäksi lansunpennuilla, täkillä sekä sanomalehdellä. Pennut tykkäävät nukkua oven takana kulmassa :) Pitää vain muistaa, että antaa oven olla eikä tönää sitä auki, muuten herättää kaksi kiukkuista ipanaa.

Lisäksi Pandoralle adoptoin kaksi orpoa bokserin pentua tiistaina, raukkasten äiti menehtyi synnytyksen jälkeiseen komplikaatioon ja kyllähän koira-äiti lapset parhaiten hoitaa ja Panskulla taas maitoa riittää. Harmillinen puoli on se, että imetys sujuu mutta Pansku ei suostu pentuja nuolemaan joten se jää tavallaan meikäläisen hommaksi. Onneksi nämä pari päivää on mennyt hyvin ja saavat ravintoa. Nyt tulikin samaan aikaan tietoon kaksikin orpoa pentuetta ja talvellakin oli useampi. Mikään ei ole kamalampaa kasvattajan kannalta kuin nartun menehtyminen, oikeastaan se on suuri katastrofi ja ymmärrettävistä syistä sijaisemä olisi kaikista viisain ratkaisu kunhan sellainen löytyisi. Sen lisäksi että pennut jäävät ilman tarvitsevaansa hoivaa, myös koiran menettäminen on kamalaa. Vaikkakin jokaisen joka ryhtyy pentuja nartullaan teettämään pitäisi miettiä juuri tämä vaihto-ehto. *
Pentujen hoitaminen ihmisvoimin ei todellakaan ole mikään helppo homma, jo yksi päivä, saatikka vähintään kolme viikkoa on todella raskasta ja rankkaa. Kun ei se pentujen hoito niin helppoa ole vaikka emä ne kolme ensimmäistä viikkoa hoitaisikin. Mutta, se on antoisaa ja pentujen seuraaminen voittaa television helposti. Joten tästä voimme siirtyä pää-asiaan, eli Chiron pentuihin.
Alla kuvat. Pari urosta ja pari narttua on vapaana. Sijoitusnarttua voi/saa kysellä  sekä tietenkin vapaita pentuja...

 
Chiro muutamia päiviä ennen synnytystä


Narttu 1


Narttu 2


Narttu 3


Narttu 4


Narttu 5


Narttu 6


Uros 1


Uros 2


Uros 3


Kaikki kasassa

Muutama kuva vielä kaksosista :)


Sulo Suloinen


Sulo harjoittelee jo tyylillä nukkumista :D


Sumun tyyliä


Hoitokaksoset :)


Sijaisäidin huomassa :)