Ensiksikin Mimmi (Mercedes) sai jonkun pöpön nokkaansa, ainakin vielä epäillään maabakteeria. Sai kovan antibioottikuurin, sekä silmiin ja kuonoon lisäksi tippoja ja voiteita. Koiruli on nyt paranemaan päin jo hyvää vauhtia ja oli eilen kontrollikäynnillä joka uusitaan vielä ensi perjantaina ja samalla ultrataan.
Paha vaihto-ehto voi olla myös autoimmuunisairaus, mutta eilisen kontrollin myötä eläinlääkäri liki jo sulki sen pois. Toivotaan että kyse on vaan ihotulehduksesta. Tietysti jännittää mahdollisten pentujen tila kaikkien lääkitysten myötä, mutta lääkäri oli vakuuttanut että niillä ei ole hätää.

Stabyvauvat ovat muuttaneet urakalla uusiin koteihin. Juju, Arttu, Jasu ja Rocky ovat nyt muuttaneet, pahalta vaikuttaa että Vekara jää ;) Se on niin ihana pentu. Jokainen pentu on ihana, meikäläisellekin ne on tulleet tosi rakkaiksi vaikka pentuja onkin meillä syntynyt jo niin monta vuotta, yli 12v. Ehkä se on tämä kun ovat niin ainutkertaisia, ensimmäisiä lajiaan täällä meillä.

Eli vielä olisi kolme poikaa vapaana ja vailla uutta kotia. Laittelen uusia kuvia kun saadaan otettua, on tässä ruhtinaalliset kaksi vapaapäivää...